Een bus huren is een milieubewuste keuze

Denkt u eens in hoeveel auto’s er nodig zijn om alle passagiers uit één touringcar te kunnen vervoeren. Een bus huren is een bewuste keuze voor het milieu, zeker bij Pouw Vervoer! We beschikken over een modern wagenpark en de meeste touringcars uit ons wagenpark hebben de schoonste en zuinigste motor verkrijgbaar in de markt. Deze motoren produceren aanzienlijk minder schadelijke uitstoot en dat is te merken voor het milieu.

Samen reizen

Bedenkt u eens hoeveel CO2 u kunt besparen door uw personeel niet met de auto naar het bedrijfsuitje te laten gaan, maar een bus te huren. Dat is niet alleen een goede keuze voor het milieu, maar ook nog eens gezellig en direct contact onder collega’s! Pouw Vervoer brengt u graag naar een gezellig bedrijfsuitje met een prachtige touringcar.

Dagelijks van uw kantoor naar het station

Uw medewerkers en collega’s willen best met het openbaar vervoer komen, maar het kantoor is zo lastig te bereiken. Wat dacht u van een dagelijkse verbinding met uw kantoor en een station in de buurt? Een duurzame keuze en het eerste werkoverleg van de dag is al gevoerd in de bus!

Het nieuwe rijden

Daarnaast motiveren wij onze chauffeurs hun rijstijl aan te passen zodat ze zuiniger rijden. Sinds de start van dit project hebben wij onze CO² uitstoot aanzienlijk verminderd. Dat maakt reizen met onze bussen een milieubewuste keuze.

Liever persoonlijk contact?

Onze medewerkers helpen graag!

Bel ons direct

Heb je een vraag?
Heeft u een vraag?
  1. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!
  2. E-mailadres(*)
    Invalid Input
  3. Je vraag(*)
    Invalid Input
  4. Invalid Input

Inschrijven nieuwsbrief