Touringcar huren Woerden

Een bus huren in regio Woerden? We zijn u ook graag van dienst in Harmelen, Linschoten, Waarder, Kamerik, Bodegraven, Oudewater, Zegveld en Kockengen. Touringcar huren Woerden, stap in bij Pouw Vervoer in een van de prachtige touringcars.

Bij Pouw Vervoer kunt u gemakkelijk en snel een touringcar huren. Door onze gunstige ligging in het midden van het land zijn we u in Woerden graag van dienst. Wij hebben een uitgebreid en divers wagenpark (touringcar, lijn-tourbus, pendelbus, dubbeldekker, rolstoelbus, Pouw XXL bus en Pouw partybus), hierdoor kunt u niet alleen een bus huren maar zijn wij ook gespecialiseerd in evenementenvervoer, schoolreisvervoer en ondersteunen we in regio Woerden het openbaar vervoer.

De leukste bestemmingen

Vanuit Woerden is heel Nederland uw achtertuin. Wat dacht u van een leuk bezoek aan onze hoofdstad Amsterdam? Wandel langs de prachtige grachten en bezoek het Rijksmuseum samen met collega’s of vrienden. Of mag u het jaarlijkse schoolreisje regelen, wat dacht u dan van een bezoek aan het Dolfinarium? Wat uw keuze ook is, de bus huurt u bij Pouw Vervoer!

Wil je een bus huren?

Je bent bij Pouw Vervoer aan het juiste adres!

Bel ons direct op 030 68 68 300 of Prijs aanvragen

Liever persoonlijk contact?

Onze medewerkers helpen graag!

Bel ons direct

Heb je een vraag?
Heeft u een vraag?
  1. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!
  2. E-mailadres(*)
    Invalid Input
  3. Je vraag(*)
    Invalid Input
  4. (*)
    Invalid Input

Inschrijven nieuwsbrief