Touringcar huren in Dordrecht

U wilt een touringcar huren Dordrecht? We rijden ook graag met onze touringcar naar Papendrecht, Sliedrecht, Ridderkerk, Hendrik- Ido- Ambacht en Maasdam.

Met haar prachtige oude centrum en rijke historie is Dordrecht en omgeving zeker de moeite van het bezoeken waard. U kunt een bus huren om de mooiste plekjes van Dordrecht en de directe omgeving te bezoeken, of we brengen u naar het prachtige centrum voor een leuke avond uit met onze Pouw Partybus. Maar natuurlijk kunt u ook vanuit Dordrecht en de directe omgeving een bus huren.

Wat voor bus wilt u huren?

We zijn gespecialiseerd in evenementenvervoer, schoolreisvervoer en kunnen ook het openbaar vervoer in Dordrecht en omgeving ondersteunen. Naast prachtige touringcars hebben we namelijk ook lijn-tourbussen in ons wagenpark, een goede oplossing voor een groep met een krapbudget. We kunnen u ook vervoeren in een pendelbus, rolstoelbus, dubbeldekker, Pouw XXL bus of Pouw Partybus. Neem snel contact op en ontvang van ons een vrijblijvende prijsopgave. Touringcar huren Dordrecht, bij Pouw Vervoer bent u aan het juiste adres.

Wil je een bus huren?

Je bent bij Pouw Vervoer aan het juiste adres!

Bel ons direct op 030 68 68 300 of Prijs aanvragen

Liever persoonlijk contact?

Onze medewerkers helpen graag!

Bel ons direct

Heb je een vraag?
Heeft u een vraag?
  1. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!
  2. E-mailadres(*)
    Invalid Input
  3. Je vraag(*)
    Invalid Input
  4. (*)
    Invalid Input

Inschrijven nieuwsbrief