Wij zijn een touringcarbedrijf wat dagelijks de meest uiteenlopende opdrachten verzorgd. Sommige zijn al maanden van tevoren gepland, sommige komen een dag van tevoren binnen. Lees de bijzondere cases:

Op onze sales afdeling komen dagelijks naast de vele reguliere aanvragen ook vele Ad-Hoc busritten binnen. Zo kwam een oudereninstelling op vrijdagmiddag in mei met een telefoontje dat er helemaal vergeten was een bus te boeken voor een ouderenuitje op zaterdag. Heel vervelend voor de groep ouderen die al weken naar het uitje hadden uitgekeken als de bus de volgende dag niet voor zou komen rijden. Onze salesafdeling wist een rolstoelbus vrij te boeken, een chauffeur te regelen en de rit, compleet met maaltijden aan boord, nog voor de volgende dag te regelen.

Zo ook een studentenvereniging. Er werd besloten, vanwege de weersvoorspelling, het programma om te gooien en met bussen naar het noordzee strand te reizen. Voor maar liefst 2.400 personen werd vervoer georganiseerd. Binnen drie dagen! Een hele tevreden groep waardoor wij door deze Ad-Hoc opdracht vele nieuwe opdrachten op het programma hebben staan!

Wij beschikken over de capaciteit en inzetbaarheid om direct aan de wens van de klant te voldoen.